perjantai 27. maaliskuuta 2015

Uusi alku

Kotiuduttu intistä.

Muutettu uuteen omaan kotiin.

Aloitettu uusi työ.

Tähän sulatteluun menee varmaan jonkin aikaa. Päällimmäiset fiilikset hyvät. Onnellisuus vapaudesta, asunnosta, työstä ja ihmisistä ympärillä, erityisesti kämppiksestä. Toisaalta kova kaipuu kassulle omaan hulluun porukkaamme koirien pariin hommia tekemään. Kiitos SKOI 2/14 <3

Asun nykyään siis kolmen sheltin taloudessa Rompun muutettua mukanani asuntoon, jossa kämppikselläni on jo kaksi shelttiä. Romppu tulee hyvin juttuun mimmien kanssa, ja ilmeisesti Fella ja Saabrakin ovat suhtautuneet Rompun muuttoon melko rauhallisella asenteella.
Oon saanut tässä sellaisen vision, josko tässä pikkuhiljaa alkaisi treenaamaan Rompun kanssa tokoa kunnolla. Hioisi liike liikkeeltä palaset kohdilleen (uusien muuttuneiden tokosääntöjen kanssa!). Agilityäkin olisi kiva päästä treenaamaan, mutten oikein tiedä minne. Pitää tutkia lähiseutujen tarjontaa ja treenikenttiä. Tai sitten alan ostamaan irtotunteja. Viikkotreeneihin tuskin hakeudun.

Tekisi melkein mieli kritisoida pääkaupunkiseudun agilityseuroja kovista hinnoista, talkoovelvoitteista ja jäseneksipääsykriteereistä. Säästän sen kuitenkin ehkä myöhempään. Pieni hinku olisi päästä aksaamaan, mutta lisenssiä en ehkä raaski hankkia tälle vuodelle. En usko, että tulisi montaa starttia alle, ja mitä me niillä nollillakaan tehdään :D ehkä ensi vuoden SM-kisoihinko muka kerättäisi? - saanen nauraa.

Joten uskon, että tokoon keskittyminen voisi olla se meidän juttu niin kauan kuin keksin parempaa tekemistä :D onhan siinä vielä kaksi luokkaa koluamatta läpi.

Myös kesän pentuhaaveet ovat jääneet, syistä joista en tässä puhu, kun eivät minun asioitani ole, mutta ehkä vielä joskus saadaan myös pentu kasvamaan Rompun rinnalle.

Odottavin mielin kohti kesää :) Elämä on hyvää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti