perjantai 28. helmikuuta 2014

Tokoa ajatellen

Romppusen ja Felluraisen kanssa ollaan tokoiltu. Aksasta ei ole tullut mitään, kun oon ite ollut hieman puolikuntoinen. Lisäksi vedin jälleen kisaavien treenit, mikä sopi mulle paremmin kuin hyvin sillä en halunnut ottaa riskiä mistään jälkitaudista.

Oon vakaasti sitä mieltä, että Fellalle pitäisi saada ilmoa johonkin tokokokeeseen, toivottavasti viimeiseen avon kokeeseen. Meidän treenaaminen on hieman paikoillaan jauhamista, kun mitään uutta ei olla pitkään aikaan tehty. Oon yrittänyt hyvän fiiliksen kautta saada lisäpotkua kaikkiin haastavimpiin liikkeisiin ja leikitty paljon. Toko kun on Fellan kanssa ihan eri tavalla näyttävää kun se todella todella on messissä. Edelleen ollaan siis Fellan kanssa tehty jääviä, hyppyä, noutoa ja kaukkareita. Nouto ei tosin edelleenkään ole sellainen mitä haluaisin, mutta kohtuu kelpo kuitenkin.

Rompun kanssa kaikki muut liikkeet, paitsi tunnari alkaa pikkuhiljaa nivoutua kasaan. Kaikki on jollakin mallilla, osa paremmalla kuin toiset. Hyppynouto on hieno. Metallinouto hieman fiiliksestä kiinni. Kaukkarit sujuu jo kaikki vähintään 5m etäisyydeltä yksittäisiä toistoina. Luoksetulo on melko varma. Ruutu löytyy aina vain useammin. Jäävät on kunnossa. Seuraamista en ole treenannut, enkä myöskään tunnaria.

Mietin tässä, että pitäisi varmaan aloittaa molempien kanssa piakkoin treenaamaan tunnaria. On vain ajan kysymys koska Fellakin on voittajassa, joten olisi hyvä, jos sillä olisi edes yksi liike, jonka osaa jo entuudestaan. Fellalle muutenkin tuo nenänkäyttö on hyvin harjaantunutta. Rompun kanssa oon jotenkin vältellyt tunnaria. Se on mulle itelle sellainen mörkö. Mutta lievästi sanottuna sitten kyllä ketuttaa, jos koira on muuten valmis voittajaan, muttei tunnaria ole edes aloitettu treenaamaan. Ja kai meillä olisi tavoitteena kesällä korkata tuo voittajaluokka. Sitä ennen tosin Fellankin pois avoimesta.

Ulkonakin voisi jo kohta tunnaria treenata kun ei tuota luntakaan ei ole enää...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti