torstai 5. joulukuuta 2013

Kisaviikonloppuun valmistautumista

Tiistain agilitytreenien teemana putkien ja kontaktien erottelu - käytännössä meillä oli rata, joka koostui putkien ja puomin ja keinun ympärillä pyörittelystä. Tosin vain lahjattomat treenaavat, nimittäin Rompulla ei ollut mitään ongelmaa kontaktien ja putkien erottelussa, joten veikeänä koiruutena Romppu keksi ettei tänään tarvitse pysyä lähdössä! Eihän se olekaan viimeiseen... ootas, neljään tai viiteen vuoteen varastanut lähdöstä noin ahkeraan. Tuossa Rompun ilme viime treeneistä:


Noh, treenasimme sitten enimmäkseen lähtöjä, muutaman kerran Romppu taisi harhautua ohjausvirheestä väärälle esteelle, mutta muutoin ihan mainiot treenit. Keinun kontaktilla ei meinannut pysyä, taaskaan. Puomin kontaktit olivat hyvät, kuten aina treeneissä. Saas nähdä kuinka meidän käy sunnuntaina ATT:llä.

Fellan kanssa en kerennyt tokoilemaan hallille, kun olin suunnittelemassa tulevaisuuttani (ainakin yritin kovasti :D ) Studia-messuilla. Kotona oon treenannut sen kanssa viikon aikana pari kertaa. Yhdet noutokapulasulkeiset, joissa haettiin intoa ja tekemisen meininkiä. Toisella kerralla otin yhden kerran sen kanssa noudon, ja oli muuten upea ja iloinen nouto! <3 Myös kaukkarit oli kyllä niin upeat että. Lopuksi otin jäävät, sekoili jotain pientä seisomisen kanssa, mutta onnistui lopulta ihan mallikkaasti. Tajusin, tuossa yksi päivä ettei sen kanssa ole tehty luoksetuloa viimeksi kuin syyskuussa, toivottavasti se muistaa sen vielä. Ei ole vaan tullut treenattua apuohjaajan kanssa, niin ei ole tullut vaan tehtyä sitä sen kanssa.

Noh, huomenna tokokokeeseen, joten nyt ei enää parane hermoilla! Rennolla meiningillä on ennenkin tehty nuo hyvät tulokset :) Kotiuduin juuri pitkältä metsälenkiltä koirien kanssa, oli ihana käydä kun tänään satoi lunta, niin maa on vihdoin valkoinen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti