keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Tiistai - treenipäivä

Kuten tavallisesti, ensin tokon itsenäiset treenit. Fellan kanssa tehtiin kokeessa heikoimmin menneitä asioita - kaukkareita, hyppyä ja noutoa. Noudon kanssa tein pelkkiä kokonaisia noutoja, oon jotenkin huomannut että kun oon tehnyt jotain pelkkiä pitoja jne. Fellan innokkuus laskee hirveästi ja nouto menee takapakkia taas monta kuukautta. Joten tehtiin pelkkiä kokonaisia noutoja, palkkasin vain jos se teki sen loppuun asti hyvin. Teki ihan perushyvin, onhan se luovutus hieman vielä ilmava, mutta paranee pikkuhiljaa. Yritin myös olla tekemättä liikaa, ihan muutama toisto vain.

Kaukkareista teimme vain ensimmäistä nostoa. Olipa muuten vaikeaa! Jouduttiin ottamaan aika monta toistoa, että Fella nousi haluamaltani välimatkalta. Niitä täytyy ottaa jatkossakin lisää. Hypyn kanssa palkkasin aluksi kolme kertaa pelkästää siitä että lähtee hyppäämään esteen yli ekalla käskyllä. Joka kerta heitin pallon esteen taakse. Yhden kerran otin koko hypyn ja se oli aika hieno. Harmi ettei se kokeessa lähtenyt ekalla käskyllä hyppäämään.

Rompun kanssa tehtiin hyppynoutoa ja luoksetuloa. Hyppynouto näyttää liikkeenä jo ihan kivalta. Luovutusta on pakko vielä hioa. Pudottaa niin tosi herkästi kapulan kun käsi alkaa lähestyä sitä. Tehtiin myös pelkkiä häiriöpitoja. Romppu tuntuu turhautuvan niistä aika paljon. Noh, lisää reeniä reeniä. Luoksetuloa treenatessa se yrittää ennakoida maahan -käskyä. Otettiin pitkällä matkalla 20-25m, ja  pelkkiä maahanmenoa ja läpijuoksua vuorotellen. Seikoitetaan se seisominen siihen vasta myöhemmin ;) Pitää muistaa ottaa paljon läpijuoksuja, niin pysyy luoksetulo näyttävänä.

Agilitytreeneissä teemana erilaiset keppikulmat. Är oli kyllä taas niin kuuma pakkaus ettei mitään rajaa. Murisi, haukkui, irtoili esteille, ei keskittynyt ja repi niin täpöllä uutta fleeceriepua. Noh, makeeta menoahan se oli kun saatiin ensimmäiset höyryt purettua. Tehtiin sylkkäreitä ja persjättöjä, valssia kepeille ja niiden jälkeen. Pitää jatkossa treenata enemmän sitä että Romppu pujottelee keppejä kun oon sen takana, oli selkeesti sille vaikeinta.

Muurilla keksi yhdessä vaikeessa alkaa ottamaan ponnistusvoimaa muurin palikoista, onneksi saatin korjattua se heti... Kaikkea tuo Ärripurri keksiikään :D Varsinkin kun treenasin Balun kanssa otti hirveät raivobuustikierrokset, pitää jatkossa treenata Balu ennen Romppua niin saadaan vähän kisatilanteen draivia treeneihinkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti