sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Tavallinen viikonloppu

Ihanaa joskus viettää sellaistakin. Ei mitään menoja, eikä to-do-listaakaan ollut kerennyt kasvaa järjettömän pituiseksi. Sopii mulle :3

Viikonloput on ihanaa aikaa, illalla voi istuskella sohvalla, katsoa jotain paskaa tv-ohjelmaa, juoda teetä ja nauttia siitä kun jaloissa nukkuu yksi koira ja toinen röhnöttää puoliksi sylissä rapsutuksia kaivaten. Päivisin kerkeää käydä pitkän metsälenkin koirien kanssa niin että, on jopa valoisaa! Pedot saavat juosta sydämensä kyllyydestä. Ja hei tänne eteläänkin tuli sen verran lunta, ettei koiria tarvinnut ottaa suihkun kautta sisälle, mitä luksusta.



Ens viikonloppu meneekin sitten kisatessa. Ilmoitin Rompun Lietoon ATT:lle, pari agilityrataa, viimeiset kisat sen kanssa tälle vuodelle. Näin jo viime yönä sata erilaista unta missä kaikissa hyllytin kaikki radat eri tavalla. Noh, ei oteta liikaa paineita, pitänee mennä vain pitämään hauskaa :D On sitten ihan eri fiilis lähteä tammikuussa taas kisaamaan jos on hyvällä fiiliksellä jäänyt joulutauolle.

Sitä ennen kuitenkin on Fellan tokokoe perjantaina. Senkin kanssa viimeiset kokeet tälle vuodelle. Jos saan oikean vireen sille, kaiken pitäisi sujua. Fellan kanssa onnistuminen on aina kiinni vireestä, ei osaamisesta ;) Taitava pikku Fem.

Löysin nettiä selaillessani (ja vältellessäni kai jotain siivouksen tapaista) ikivanhan kuvan Saabrasta Purinalta oisko jostain epiksistä ehkä vuodelta 2009. Ihana nuori Saabra, ei edes juurikaan harmaata naamassa. Tosin, yhä se on mieleltään nuori <3


Ihanaa ensimmäistä adventtisunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti