maanantai 20. tammikuuta 2014

Mölleilyä, lenkkeilyä, löllöilyä

Suunnattiin eilen aamulla Rompun kanssa Lohjan Koirakeskuksen mölliagilitykisoihin. Paikalla oli himmuisesti ihan alottelevia koirakoita, suurin osa hyvin rauhallisia myös (tai jännityksestä kankeita). Joka tapauksessa kisapaikka oli hyvin rauhallinen - lähes häiriötön. Otin kaksi starttia, lähdin viimeisenä ja koska olin ainoa, joka otti uusintaradan, sain juosta kaksi kertaa radan peräkkäin.

Oma suunnittelemani radan sellaisen. Taino kun pahamaineinen tuomari Elina sattuu olemaan hyvä treenikaverini ja tän talven koutsini, suunnittelimme yhdessä radan, jolle saisin Rompun kanssa mahdollisimman monta kontaktiestettä ja monta kertaa.

Koska ympäristö oli hyvin rauhallinen ja minä melko rento (yritin tekojännittää, melkein ehkä kai onnistui) Romppu otti tilanteen treeninä. Se oli ohjattavissa, sillä se ei ollut nähnyt yhtään kierroksilla olevaa agilitykoiraa tekemässä rataa. Se otti kaikki kontaktit, ihan 2-on-2-off -asentoa myöten! Olin aika yllättynyt ja samalla tyytyväinen. Hieman jäi kaivelemaan, ajatteliko Romppu tuon olevan kisatilanne vaiko ei. Kuitenkin aivan loistavaa saada onnistumisia kontakteilla täysin vieraissa paikoissa! Saatiin kuitenkin tehtyä kaikki kontaktiesteet ilman yhtäkään virhettä. Romppu <3 Ensi viikonloppuna ois KirSu -hallilla möllit, pitäisi varmaan jaksaa lähteä sinnekin niin saisi nuo kisakontaktit kuntoon joskus että, pääsee joskus kisaamaankin ihan kunnolla kunnolla ;)

Muutoin ollaan koirien kanssa vedetty pitkää lenkkiä metsässä, täällä etelässä on ollut upeat talvikelit, vihdoin! Pakko rakastaa tota säätä, vaikka naama jäätyy ja pukemiseen menee vartin verran. Oli pakko myös ulkoiluttaa viikonloppuna kameraa kun kerrankin oli otollinen sää :)

Lauma tohinoissa

Aina liikkeessä :D

Kansikuvapoika kerjää

Saabra näyttää nuoremmille miten lumesta nautitaan

Aina yhtä kuvauksellinen!

Loppu lenkistä jo malttaa...

1 kommentti: