torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi

Sujui koirien osalta hyvinkin rauhallisissa merkeissa, kiitos rauhoittavan Adaptil -suihkeen.
Tuote perustuu siis luonnollisen feromoni -nimisen hormonin rauhoittavaan ja koiran turvallisuuden tunnetta lisäävään vaikutukseen. Pientä piilomainontaa, meillä toimi ainakin loistavasti! (Kuva Mustin&Mirrin kuvastosta)
Saabra on tullut vanhemmiten hyvin ääniaraksi. Tänä vuonna erityisesti mennyt paljon pahemmaksi tuo arkuus, menee nykyään paniikkiin jo esim. myrskyistä, ukkosista nyt puhumattakaan. En siis ottanut vaihtoehdoksi antaa koiravanhuksen panikoida kahdeksaa tuntia, olisi ollut hirveää katsottavaa. Laitoin molemmille Saabralle ja Rompulle, huivit joihin suihkutin säännöllisin väliajoin Adaptilia. Rompulle laitoin siksi että, yleensä Saabran hermostuneisuus tarttuu siihen, yksinään ei ole arka äänille. Rompun ollessa hyvin rauhallinen ja vain lähinnä nukkuessa koko illan, antoi sekin hieman turvaa ja lohtua Saabralle. Fella nyt ei ole koskaan pelännyt ilotulitusta, joten se nyt oli tavallinen oma iloinen itsensä.

Hieman levoton Saabra oli pahimman räiskeen ajan, mutta suurimmaksi osaksi hyvin rauhallinen. Turvaahan Saabra hakee aina mielellään huonekaluilta, joten niille se hyppi muutaman kerran. Kuitenkin verrattuna normaaliin käytökseen ilman rauhoittavaa suihketta, tilanne oli todella hyvä.

Pahoittelen kuvan laatua, kännykkä pimeässä ei anna aina parasta lopputulosta! Muutoinkin vuosi on vaihtunut aika leppoisissa tunnelmissa, pitkää lenkkiä vedetty koirien kanssa tuolla kuraisissa metsissä ja tehty pientä tottistelua pihalla. Tänään harjasin turrikat oikein perusteellisesti ja lyhensin maha-ja tassukarvoja niin paljon kuin uskalsin. Jos nyt ei tarttuisi puolta metsää ja viittä kiloa hiekkaa mukaan kotiintuomisiksi lenkiltä. Mukavaa uuden vuoden alkua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti