sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Muistelen sua vielä, kesä

Se mitä kaikki aina odottavat, mistä nauttivat ja katkeroituvat kun se aikanaan loppuu.

Oliko se kuumaa? No ainakin yhtenä viikonloppuna.
Agirotuviikonloppuna korkkasimme kolmoset lauantaina hyvällä fiiliksellä ja kisasimme Shetlannin Säheltäjät -paidat päällä sunnuntaina.


Paraneeko vaihtamalla? Uusi seuramme I-HAH näyttää sen varmaan jossain vaiheessa. Oli yllättävän haastavaa päästä kokeneenakin harrastajana täällä treenaamaan. I-HAHin jäseneksi pääsy kesti neljä kuukautta, ja esimerkiksi HAU vastasi esimerkiksi ettei heille mahdu ollenkaan mukaan.

Mietin aina missä sen teen. Kesä Helsingissä. Vesisadetta, urheilua, töitä. Ei hirveästi tullut treenailtua, esimerkiksi sitä kirottua tunnaria.
Vanha suola janottaa. Nupun kesäleiri. Ihan paras viikonloppu kesälomasta. Ihanat ihmiset, parhaat koirat ja kaunis kesä. Pelkkää treeniä ja yhdessäoloa. Vepeä, dopoa, hakua, tokoa ja agilityä. Fellan kanssa vepeä ja hakua, Rompun kanssa loput. Viikonloppu, jota varmasti muistelen vielä talvella.


Mikään ei ole ikuista. Normaalien rokotusten yhteydessä Rompulta huomattiin sivuääni vasemmalta puolelta sydämestä. Mitään syytä ei ole epäillä sydänvikaa, ilmeisesti vain vanhuuden merkki, mutta salaa olen huolissani.
Loma tyttöjen kanssa landella. Rakkaat Fella ja Saabra. Fella asui luonani viikon, ja likka näytti, että osaa myös käyttäytyä kaupungissa, ei ollut hisseistä yms. milläsäkään. Saabra vanhenee ajoittain hurjaa vauhtia, mutta toistaiseksi aika hyvässä kunnossa ja edelleen hyvin leikkisä.


Syksyn fiilikset. Opiskelut ovat alkaneet. Lehdet kellastuvat, yöt kylmenevät ja yritän miettiä minkälaista seuraavat neljä vuotta ovat täällä kaupungin sykkeessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti